Heuts Mobiliteit en Vrije tijd telt ruim 400 medewerkers, een eigen callcenter, reclamebureau en automatiseringsafdeling en heeft 15 vestigingen in Limburg en het zuidoostelijke deel van Noord – Brabant. Het hoofdkantoor, gevestigd in Hoensbroek, vormt samen met het nabijgelegen distributie centrum het kloppend hart van Heuts. Het in 1965 opgerichte Heuts heeft zich van specialist in de automaterialen markt ontwikkeld tot een organisatie die complete oplossingen biedt op het vlak van mobiliteit en vrije tijd.

Heuts Mobiliteit en Vrije tijd

Heuts Mobiliteit en Vrije tijd

Mobile Meldingen webapp

Michiel Janssen was op zoek naar een meldingensysteem om meer zichtbaarheid in openstaande projecten voor haar eigen technische dienst of unitbestedingen te krijgen. Met de keuze voor FMIS WISH Meldingenbeheer inclusief Mobile webapp-technologie wordt begin 2017 ruimschoots voldaan aan zijn wensen:

  • storingen moeten makkelijk via een app. aan en af te melden zijn;
  • status van de melding moet online te volgen zijn;
  • plannen van werkzaamheden vanaf kantoor of mobiel;
  • overzicht van openstaande werkzaamheden.

Veel meer mogelijk met WISH Meldingenbeheer

De mogelijkheden van WISH Meldingenbeheer zijn echter uitgebreider dan het eerste wensenlijstje van Michiel Janssen. Projectmanager Fleur van Den Bosch adviseert Michiel Jansen en begeleidt de implementatie zodat de medewerkers optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van WISH waardoor Heuts nog meer grip krijgt op haar meldingen van storingen en onderhoud.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de mogelijkheden gaat u naar  WISH Meldingenbeheer met Mobile app.
Of vraag geheel vrijblijvend een gesprek of demonstratie aan via contact of bel 073-6444644