De Zorgboog, een zorginstelling in Helmond, had haar verhuuradministratie zeer goed op orde in Excel. Toch zijn ze op zoek gegaan naar de meerwaarde van verhuurbeheersoftware. Die hebben ze gevonden in WISH Verhuurbeheer. De Zorgboog profiteert met WISH onder meer van tijdsbesparing door automatisch gegenereerde brieven.

OVER DE ZORGBOOG

De Zorgboog is een zorginstelling voor ouderen in Helmond. Zij dragen iedere dag zorg voor de cliënten. Als een instelling die zich primair richt op zorg heeft De Zorgboog slimme oplossingen met Excel bedacht om vorm en inhoud te geven aan de verhuuradministratie. Het resultaat? Een zeer gemakkelijke implementatie. Hun proces is namelijk nagenoeg gelijk aan de best practice waarop WISH gebaseerd is.

De Zorgboog kiest WISH Verhuurbeheer

> www.zorgboog.nl

TIJDSBESPARING

WISH levert De Zorgboog belangrijke voordelen op, zoals tijdsbesparing. De Zorgboog heeft de belangrijke taak om geduldig en duidelijk om te gaan met haar cliënten. Hiervoor maakt ze gebruik van verschillende brieven en overeenkomsten. Met WISH Verhuurbeheer worden die straks automatisch aangemaakt en verstuurd. Informatie wordt hiermee direct juist opgeslagen en dat scheelt veel tijd aan zoekwerk en administratie.

MAXIMALE ZORG

Omdat WISH gemaakt is voor het organiseren van gebouwen en het verhuren van woningen, is het gemakkelijk om de bezetting te optimaliseren. De tijdsbesparing, gecombineerd met het hergebruik van informatie en documentatie zorgt voor een minimale huurderving. Dit komt ten goede aan de cliënten, omdat die eerder hun woning kunnen betrekken en er meer geld voor zorg overblijft.

MANAGEMENTINFORMATIE

WISH software zorgt niet alleen voor efficiëntie binnen de zorglocaties, maar ook voor de nodige managementinformatie. Nu we alle gebouwen in de software gaan verwerken wordt managementinformatie beschikbaar per gebouw en in totaal. Zo kan De Zorgboog scherp toezien op verbeteringskansen en optimalisaties.

 

SOFTWARE VERHUURBEHEER VOOR DE ZORG

WISH Verhuurbeheer is op maat ontwikkeld voor de zorg. Inmiddels maken ook commerciële verhuurders gebruik van deze software. Hoe kunnen we u helpen met uw uitdagingen op het gebied van verhuuradministratie?

> Neem contact met ons op

> Download informatie over WISH Verhuurbeheer