WISH Module

Veiligheid

Veiligheid voor alles, voor mens en gebouw

Zorgen dat uw gebouwen veilig zijn, regelt u niet op een achternamiddag. (Brand)veiligheid is een continu proces met veel verplichtingen. De WISH softwaremodule Veiligheid helpt u om te voldoen aan de wettelijke (brand)veiligheidsvoorschriften en geeft aan waarvoor u maatregelen moet treffen. U signaleert de deadlines en wijst verantwoordelijkheden en budgetten toe.

Alles onder controle

In de WISH-module Veiligheid organiseert u onder meer zaken rondom het Bouwbesluit, de brandmeldinstallaties (BMI) en ontruimingsoefeningen. In de module zijn Kiwa-checklists en digitale logboeken opgenomen. Hier kunt u uw eigen vragen- en controlelijsten eenvoudig aan toevoegen. De module is ook praktisch: lopend door uw gebouw werkt u op uw tablet of smartphone uw checklists bij, zet u opdrachten uit of meldt u werkzaamheden af. Uw logboek wordt bovendien altijd automatisch bijgewerkt. Door het automatiseren van uw workflow rondom onderhoud, inspecties en keuringen borgt u de veiligheid voor mens en gebouw.

Alle informatie over onze software en dienstverlening

Brandveiligheid software is onderdeel van FMIS WISH. Voor elk proces een slimme oplossing voor uitvoering en management. Lees meer over onze software en dienstverlening.

voordelen van de module veiligheid

  • Ingebouwde checklists en logboeken
  • Gebaseerd op het Bouwbesluit, het Kiwa BGB Keurmerk en RgdBoei
  • Veilig stellen van documentatie en historie
  • Vooruitplannen van onderhoud, keuringen en inspecties
  • Automatisch opdragen van werkzaamheden
  • Groot gebruiksgemak door mobiel gebruik
  • Duidelijke rapporten en overzichtelijk managementdashboard
  • Andere klanten kozen ook voor WISH Middelenbeheer en WISH Meldingenbeheer

Wish: Het toegankelijke online Facility Informatie Systeem

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Facility Kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat