Facility Kwadraat ontwikkelde interactieve dashboards door een naadloze integratie tussen het FMIS WISH-systeem en de Qlik Sense software. Veel organisaties en afdelingen vinden het lastig om de juiste informatie op het juiste moment boven tafel te krijgen. Logisch: bedrijfsdata zit vaak verspreid in verschillende programma’s, processen en soms zelfs bureaulaatjes. Daardoor is er vaak geen zicht op ‘verborgen’ voordelen die u wellicht tijd of geld zouden opleveren. Zonder accurate data is het bovendien lastig bepalen of u nog op koers ligt. En ook het meten van behaalde resultaten is zonder een compleet overzicht van alle gegevens complex.

Qlik Sense analyseert binnen interface FMIS WISH

Qlik Sense is Business Intelligence-software die waardevolle data voor u verzamelt en doorgrondt, rechtstreeks uit FMIS WISH. Binnen de vertrouwde interface van WISH maakt u gebruik van Qlik Sense. Dashboard Qlik Sense is gebaseerd op interactieve visualisaties om analyses gemakkelijk te begrijpen én te delen met anderen. Als gebruiker heeft u de mogelijkheid om de analyse zelf vorm te geven op basis van wat u wilt weten. U kunt hierbij gebruik maken van bestaande dashboards binnen de WISH-modules. Liever zelf een dashboard bouwen? Ook dat is mogelijk in WISH.

PDCA cyclus vastgoed en facilitair beheer fmis wishMeer efficiency

Met FMIS WISH reguleert u uw vastgoed- en facilitaire processen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw gebouwen, middelen en faciliteiten. FMIS WISH zorgt er ook voor dat u uw mensen efficiënt kunt inzetten. Al die processen soepel laten verlopen, is een kwestie van gedetailleerd alle data analyseren. Facility Kwadraat helpt u daarbij: we integreerden de Business Intelligence-software Qlik Sense in WISH. Ons uitgangspunt: met betere informatie meer voor u bereiken.

Al 10 jaar marktleider dashboard Qlik Sense fmis wish

Qlik Sense is al vele jaren een van de sterkste oplossingen in de nieuwe generatie business intelligence-software. Vele grote, toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland maken inmiddels gebruik van Qlik Sense. In het rapport van Gartner al 10 jaar als marktleider genoemd.

 

Gratis brochure Dashboard Qlik Sense

Wilt u meer weten over de opties en voordelen van dashboard Qlik Sense binnen FMIS WISH?

Lees hier verder en download de brochure