Wij wensen iedereen een WISH-vol 2020 toe!

Ook willen we onze klanten en relaties graag hartelijk bedanken. Bedanken voor het prettige samenwerken, het vertrouwen en de feedback. In het afgelopen jaar zijn “nieuwe” klanten gestart met onze derde generatie fmis en zijn “oude” klanten verhuisd naar dit nieuwe WISH 3.0-platform. En net als bij een echte verhuizing vergt een verhuizing een goede voorbereiding en een zorgvuldige overstap, want iedere klant is bij ons uniek. Eenmaal verhuisd, is het genieten van de vele voordelen in een moderne frisse omgeving!  Nieuwe klanten in 2019 zijn: Brandweer Hollands Midden, Aannemingsbedrijf van den Heuvel, Thuismakers, Steenveste, Het Nationaal Theater, De Zorgboog, The Britisch School, Marienhove, Nippon Express, Duurzaam Plezier, Gilde Opleidingen, Parc du Soleil en Dormio Oostenrijk.

Om 2020 met goede voornemens te starten, willen we je alvast laten weten dat we op dinsdag 24 maart 2020 een WISH klantendag organiseren. Zet het vast in je agenda! Meer info volgt spoedig.

Voor ons is het de normaalste zaak jouw uitdagingen ook in 2020 te vertalen in onze dienstverlening. We staan met het hele team weer met veel plezier voor je klaar!

Met vriendelijke groet,

Dick Vink en Pim Kerkhof, Directie