Facility Kwadraat deel van LYVIA Group

Facility Kwadraat is vanaf nu onderdeel van de Lyvia Group. Na ruim 20 jaar zelfstandig ondernemerschap heeft Facility Kwadraat een belangrijke stap genomen en haar krachten gebundeld met die van de Lyvia Group. De Zweedse IT-groep bestaat momenteel uit vijftig toonaangevende bedrijven in software en IT-diensten, digitale marketing, creatief advies en software-as-a-service.

LYVIA Universum

In 2020 werd Lyvia opgericht met de visie om een universum te creëren waarin een klant de beste aanbieders van welke digitale oplossing dan ook kan vinden, voor zijn hele digitale ecosysteem. Beginnend met het Scandinavisch software landschap heeft ze binnen een jaar dit landschap uitgebreid naar Europa. Met Facility Kwadraat en FMIS WISH treedt zij de Benelux-markt binnen met facilitaire software voor facility management, gepland onderhoud, verhuurbeheer en vastgoedbeheer.

Vincent van Bokhoven, bouwkundig medewerker van gemeente Heusden,  over WISH DMJOP scenario's

Samenwerkingscultuur

De Lyvia Group ontwikkelt en levert toonaangevende technologie, waarbij zij software en deskundige diensten combineren met bedrijfskritische toepassingen. Door gebruik te maken van de samenwerkingscultuur en het uitgebreide netwerk van deze Zweedse groep positioneert Facility Kwadraat zich voor een digitale evolutie en internationale expansie .

We zijn erg enthousiast om onze Benelux-reis te starten met het verwelkomen van Facility Kwadraat in de Lyvia Group. Met hun innovatieve SaaS-leveringsmodel zijn ze echt vooruitstrevend. We zijn er trots op hen te verwelkomen in onze groep’, aldus Hossein Araghi, Partner in de Benelux bij Lyvia Group

Driving digital evolution

Met Lyvia  is ‘de Kracht van het Kwadraat’ nog meer gedreven door digital evolution. Van Facility Kwadraat mag u blijven verwachten zoals u dat gewend bent: eersteklas software voor facility en vastgoedmanagement, nog steeds onder de naam WISH, en betrokken consultants en supportmedewerkers.

Bent u nieuwsgierig naar de drive en het universum van de Lyvia Group? Neem dan een kijkje op de site:

Driving digital evolution – Lyvia (lyviagroup.com)

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier.

Bedrijfsbrochure Facility Kwadraat

Ontdek wat onze software en dienstverlening voor u kunnen betekenen. 

 

Ook deze bedrijven gebruiken oplossingen van Facility Kwadraat . Toon alle opdrachtgevers

 

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Facility Kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat