FMIS ticketsysteem voor recreatievloot

FMIS ticketsysteem voor scheepsvloot 

Wie dacht dat ons ticketsysteem in FMIS WISH alleen geschikt is voor gebouwen en ander vastgoed, heeft het mis. Onze nieuwe klant Quality River Catering gebruikt voortaan FMIS WISH voor haar recreatievloot. Quality River Catering verzorgt voor scheepseigenaren en rederijen de volledige hoteloperatie aan boord. Dit doet zij voor een groot aantal riviercruiseschepen die door heel Europa varen. Van Nederland tot aan de Zwarte zee. Niels Naudin ten Cate, Corporate Chief Housekeeper, bracht Quality River Catering en Facility Kwadraat bij elkaar. Via een van onze andere klanten raakte Niels enthousiast over WISH. 

WISH Power-user en Mobile-users 

Vanuit zijn verantwoordelijkheid voor schoonmaak, wasserij en hygiëne aan boord van de schepen, is Niels gebaat bij een efficiënt systeem voor het melden van storingen en beheren van de bedrijfsmiddelen. Door gebruik te maken van een Power-user in combinatie met 15 Mobile-users wordt de communicatie een stuk eenvoudiger en transparanter. Zo kan een medewerker als Mobile-user eenvoudig op een tablet of mobiele telefoon ter plaatse een (storings) melding maken, opgedragen krijgen of afmelden. De Power-user, met volledige software rechten, houdt het totaal overzicht over de vloot en de meldingen. Naast het stroomlijnen van het operationele proces, verzamelt Quality River Catering in WISH waardevolle informatie over haar schepen en bedrijfsmiddelen.

Cruisinc gebruikt FMIS WISH

Voordelen ticketsysteem WISH

  • Kwaliteit en service verhogend
  • Duidelijke logboeken, rapporten en dashboards
  • Praktische mobiele functionaliteiten 
  • Geautomatiseerde werkprocessen en aansturing
  • Decentraal melden dankzij selfservice portal
  • Meer efficiency door koppeling met een PDC
  • Tijd- en kostenregistratie en doorbelasting
  • Eenvoudige online samenwerking met toeleveranciers
  • Eenvoudige integratie met demarcatie- of ABC-lijsten
  • Zeer geschikt voor gepland onderhoud en keuringen

 

Van start met module Meldingenbeheer

WISH bestaat uit 15 modules, die in elkaar grijpen. Quality River Catering besloot te beginnen met de implementatie van de module Meldingenbeheer. Na de trainingen aan de gebruikers starten de medewerkers binnenkort met deze eerste module. In de toekomst worden wellicht de modules Middelenbeheer en Contractbeheer  toegevoegd. 

We wensen Quality River Catering en medewerkers een behouden vaart!

Brochure Meldingenbeheer

Lees in deze brochure hoe de module Meldingenbeheer zorgt voor efficiency en eenvoud.

 

Ook deze bedrijven gebruiken oplossingen van Facility Kwadraat . Toon alle opdrachtgevers

 

contact man

 

 

Meer weten over de kracht van Facility Kwadraat?

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van grip op het facilitair en vastgoedbeheer.

073 - 644 46 44 Demo op maat