Voor onze klanten organiseren we op 24 maart een dag in het teken van meten is weten. Van registreren naar optimaliseren.

In FMIS WISH wordt heel veel gereguleerd en geregistreerd. Maar wat doe jij (en wij) met al deze vastgelegde data binnen WISH? Is het voor jou altijd inzichtelijk hoe het bedrijfsmatig en technisch ervoor staat? 

FMIS WISH 3.0 anno 2020, rijkdom aan data

Op een bijzondere locatie willen we je bijpraten over WISH 3.0 anno 2020. En tonen we hoe jij met een goed ingericht managementdashboard betere resultaten kunt behalen. Met FMIS WISH heb je een rijkdom aan bedrijfsdata tot je beschikking. Dat uitnodigt tot het maken van interactieve visualisaties. 

FMIS WISH laptop

Rondleiding datacentrum Interconnect

Wij nemen je mee naar ons datacenter Interconnect in Eindhoven. We laten je beleven hoe het grootste datacentrum van Zuid-Nederland jouw data 24/7 host, bewaard en bewaakt. Betrouwbaarheid speelt een cruciale rol binnen de dienstverlening van Interconnect. Fysieke veiligheidsmaatregelen, uptimegaranties, maar ook certificeringen als ISO 27001 en ISO 9001 geven deze betrouwbaarheid gestalte. Je wordt onder begeleiding van een gids rondgeleid  in het datacentrum. 

datacentrum Interconnect fmis wish

Netwerkborrel WISH gebruikers

De dag sluiten we af met een netwerkborrel. Onder het genot van een hapje en een drankje is er tijd om met anderen van gedachten te wisselen.

Ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over het programma?

Neem dan contact op met communicatie@facility2.nl of bel naar 073-6444644.

Ben je (nog) geen klant en ook geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op!