De auto’s staan nagenoeg stil voor de deur, maar de thuis-WIFI ’s draaien overuurtjes. Want afgelopen weken zijn wij ervaren videobellers en chatbabbelaars geworden. En daar hebben we schik in gekregen! Ondanks dat Corona ook ons in de greep heeft, was het de afgelopen weken niet minder druk. De thuiswerkers van Facility Kwadraat werken vanuit hun zolderkamer, keuken of woonkamer nog steeds vlijtig door. De Helpdesk houdt de wacht op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch en blijft op ons vaste telefoonnummer gewoon bereikbaar. Het nare virus houdt het ontwikkelen, testen, beveiligen en onderhouden van FMIS WISH niet tegen.

Zo ver en toch zo dicht bij

We videobellen en chatten voor een briefing of overleg (of een leuke anekdote) met ons eigen team, maar ook dagelijks met prospects en klanten voor het geven van een demo of advies. Zo heeft onze Fleur via Microsoft-Teams regelmatig overleg over bijvoorbeeld meerjarenonderhoudsplanning in relatie tot de projectplanning of het inrichten van een Producten- en Diensten Catalogus (PDC) binnen de facilitaire servicedesk. Ook op afstand kunnen binnen de specifieke WISH-omgeving van de klant videotrainingen worden gegeven. Door binnen Teams het computerscherm te delen, kan de deelnemer en WISH en Fleur zien. “Door zo ver en toch zo dichtbij te zijn, is de interactie tussen de klant en ik intensief. Afdwalen is er niet bij!”, is de ervaring van Fleur. “Je bent op deze manier best close met de deelnemer. En door de grote herkenbaarheid van de eigen vastgoed- en facilitaire WISH-omgeving krijgt de klant snel inzicht.”

Ook na de Corona quarantaine

Volgens Fleur geven klanten aan dat het videobellen zo goed bevalt dat zij ook na de Corona quarantaine op deze manier willen overleggen. “Door de handelingen live te laten zien, spreekt dat zo veel meer aan dan een mail met een uitleg of handleiding. En andersom kan de klant het scherm met mij delen. Heel fijn!”

Ook als je zelf geen Teams van Microsoft gebruikt, kun je eenvoudig en kosteloos toegang tot de videobijeenkomst krijgen. Via Outlook ontvang je van ons een uitnodiging met een link: Deelnemen aan Microsoft Teams-vergadering. Een klik, deelnemen en we zijn met elkaar in video-contact. Je bepaalt zelf of je de Teams-app downloadt. Wil je op een andere wijze videobellen? Daar werken we graag aan mee. Uiteraard kunnen we ook bellen of chatten.

Nieuwsgierig geworden naar videobellen en FMIS WISH?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie, een adviesgesprek of training. Op welke wijze we ook met elkaar in contact komen, wij gaan hierin altijd uit van jouw wensen, zodat je precies weet wat WISH je oplevert!

 

WISH team-overleg

Blijf vooral gezond!