Begin november heeft Driestroom de overstap gemaakt naar FMIS WISH. Met trots verwelkomen wij zorgaanbieder Driestroom als nieuwe klant! Driestroom biedt ondersteuning en huisvesting aan mensen met een beperking en heeft het tot haar missie gemaakt deze mensen zoveel mogelijk mee te laten doen in de maatschappij. Driestroom levert een bijdrage aan het alledaagse geluk van anderen en laat haar cliënten zoveel mogelijk meedoen in de maatschappij. Met wonen, met leren en met werken. Met FMIS WISH als ondersteunende software zijn wij blij hierin te mogen bijdragen.

Gelukkige mensen

De handen uit de mouwen steken en iets moois maken of jezelf in het zweet werken, dat is wat de cliënten naar eigen kracht kunnen doen binnen Driestroom. De stichting beschikt daarom over divers ingerichte leer- en werklocaties in Nijmegen en omgeving. Bij Driestroom is het mogelijk op allerlei manieren te wonen. Van zelfstandig wonen, met veel of weinig begeleiding tot wonen in een Driestroomhuis waar gezinshuisouders er dag en nacht aanwezig zijn. In al haar gebouwen wil Driestroom tevreden gebruikers en bewoners. Of het nu gaat om de houtwerkplaats, zorgboerderij, zorgcentrum of het Driestroomhuis.

woon werk en leer locaties

woon werk en leer locaties

Slim en effectief Meldingenbeheer

Om beter grip te krijgen op de stroom van meldingen van wensen, informatie-aanvragen, storingen en klachten start Driestroom met de implementatie van de module Meldingenbeheer. Met de self serviceportal en de ingebouwde producten- en dienstencatalogus wordt de service vergroot en de backoffice ontlast. Overbodige vragen en handelingen worden tot een minimum beperkt en worden kosten bespaard. Samen met Driestroom richten we de module Meldingenbeheer in conform haar wensen en eisen. Later in het implementatieproces wordt de module MJOP toegevoegd.  Ook adviseren en begeleiden wij in het opstellen van de meerjarenonderhoudsplannen.

Met FMIS WISH bieden wij Driestroom een totaaloplossing, waarin bovendien de periodieke meldingen van onderhoud en controles aan gebouwen , installaties en middelen slim geïntegreerd zijn.

Bent u geïnteresseerd? Download dan hier onze brochure Meldingenbeheer>>