Wij feliciteren Jeugdzorgaanbieder Juzt en ook ons zelf! 10 jaar samenwerking en MJOP van Facility Kwadraat!

Een jaar nadat Jutz gebruiker is geworden van onze FMIS WISH heeft Facility Kwadraat in 2006 voor het eerst het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) mogen opstellen. Het betrof destijds de zorgorganisatie Tender. In de jaren daarna is het plan uitgebreid met het meerjarenonderhoud van de gebouwen van de fusiepartners.

Vanaf het voorjaar 2016 wordt in gezamenlijk overleg de uitgangspunten van het MJOP opnieuw gedefinieerd en de gebouwen geïnspecteerd. Totale omvang:

  • 30.710 m2 eigendom
  • 9.338 m2 huur

Samen staan we sterk

Naast het actualiseren van de MJOP’s ondersteunen de onderhoudsdeskundigen van Facility Kwadraat vanaf 2016 Jutz ook bij het realiseren van de geplande onderhoudswerkzaamheden. Belangrijk daarbij is onder anderen het frequent en consistent verwerken van het uitgevoerd onderhoud in het MJOP.

Jeugdzorgaanbieder Juzt

Jeugdzorgaanbieder Juzt

Jeugdzorgaanbieder Juzt is op 1 januari 2012 ontstaan uit een fusie tussen Tender, De Zuidwester en Don Bosco. Juzt helpt jeugd en ouders als opgroeien en opvoeden niet vanzelf gaan. Samen met hen en ieder die er voor hen toe doet. Snel of met lange adem, zoveel als nodig om zelf weer verder te kunnen. Juzt heeft twaalf locaties in Breda, Etten-Leur, Rijsbergen, Oosterhout, Roosendaal en Kortgene (Zeeland). Daarnaast worden op talloze adressen kinderen en jongeren in gezinshuizen/begeleid wonen en pleeggezinnen opgevangen. Crisisopvang gebeurt op één locatie in Roosendaal. Juzt biedt op vijf locaties (Breda, Rijsbergen, Oosterhout, Roosendaal en Bergen op Zoom) multidisciplinaire dagbehandeling aan voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Bent u geïnteresseerd in de samenwerking op het gebied van onderhoud? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op.