Opdrachtgevers van Facility Kwadraat zijn enthousiast over het gebruiksgemak van de nieuwste versie van het FMIS WISH. In november is tijdens drie demodagen het nieuwe WISH 3.0 aan een groot deel van hen getoond. De eersten hebben al aangegeven snel over te willen stappen.

Gebruiksvriendelijk

Tijdens de demodagen klonken veel positieve geluiden. De applicatiebeheerders zien vooral uit naar zaken die nuttig zijn in het dagelijks gebruik. Denk hierbij aan het rechtstreeks importeren en exporteren van bestanden in Excel en het uploaden van bestanden door ze simpelweg te verslepen. Ook het feit dat WISH 3.0 direct een bevestiging of foutmelding geeft bij het invoeren van gegevens, wordt gewaardeerd.

WISH 3.0

WISH 3.0 is ontwikkeld als opvolger van WISH in Silverlight. WISH 3.0 is sneller, slimmer en mooier. Het heeft een nieuw design, is helemaal responsive en verwerkt data op een andere manier. Daardoor is WISH helemaal klaar voor de toekomst.

Klaar voor de toekomst

Nieuwe klanten starten gelijk in WISH 3.0 en zijn er dus zeker van dat ze met het FMIS van Facility Kwadraat het nieuwste systeem in huis halen. Voor bestaande klanten geldt 2019 als overstapperiode. Door de enthousiaste reacties starten de eerste organisaties zelfs al in december met de overstap.

Bent u nieuwsgierig naar WISH 3.0? We geven graag een demo. Of lees meer over FMIS WISH op deze site.