Facility Kwadraat mag zich TOP Leverancier noemen van RECRON, de brancheorganisatie voor recreatieondernemers in Nederland. TOP Leveranciers van RECRON leveren bewezen goede producten en diensten in de toeristisch-recreatieve sector. Facility Kwadraat is de enige aanbieder van een FMIS (Facility Management Informatie Systeem) die de titel mag dragen.

Facility Kwadraat is RECRON TOP Leverancier

Software en inspecties

Facility Kwadraat mag al een aantal vakantieparken tot haar opdrachtgevers rekenen. Hieronder zijn Dormio Resort Maastricht en CenterParcs Port Zélande. En ook een vakantiepark in Duitsland maakt inmiddels gebruik van onze diensten. We voerden voor hen inspecties uit van de vakantiehuizen en allemaal gebruiken ze onze software. WISH, het FMIS van Facility Kwadraat, maakt de administratie gemakkelijker en kan helpen met kostenbesparing en verduurzaming.

FMIS gekoppeld met boekingssysteem

Diensten die interessant zijn voor de recreatiebranche zijn onder meer meerjarenonderhoudsplan (MJOP), meldingenbeheer voor klachten en storingen, keuringen en legionellapreventie. Speciaal voor de recreatiebranche zijn we momenteel bezig een koppeling mogelijk te maken tussen WISH Meldingenbeheer en een boekingssysteem. Op die manier kan de schoonmaak worden aangestuurd via WISH.

TOP Leverancier

Facility Kwadraat is vanaf nu te vinden op de website van HISWA-RECRON bij de TOP Leveranciers. Wij hopen op die manier nog meer bedrijven in de recreatiebranche te kunnen bereiken met onze dienstverlening.

> Bekijk de TOP Leveranciers op de site van HISWA-RECRON

 

Software voor recreatiebranche

Facility Kwadraat helpt ook uw bedrijf in recreatie en toerisme graag verder. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op