Vakantiepark Bergvliet start 2022 met vastgoedsysteem WISH

Met vastgoedsysteem WISH beheert vakantiepark Bergvliet vanaf 2022 tachtig luxe villa’s en accommodaties. Facility Kwadraat heet het team Bergvliet van harte welkom en wenst haar een succesvol vakantiejaar! Landgoed Bergvliet is een zeer fraai vakantiepark in de Brabantse natuur, met een 18-holes golfbaan en een gloednieuw wellness-complex. Dat natuurlijk zorgvuldig onderhouden moet worden.

Vastgoedsysteem voor een duurzaam beheer

Het uit de 13e-eeuwse landgoed Bergvliet van de familie Pheninckx ligt verscholen in de bossen van Oosterhout. Met behoud van de mooie natuur is de golfbaan van zestig hectare fraai geïntegreerd in het landschap. Naast de golfbaan liggen inmiddels tientallen luxe bosvilla’s, die met het oog op kwaliteit en duurzaamheid zijn gebouwd. Voor het vastgoedbeheer en het duurzaam onderhoud gebruikt de vakantieparkmanager de vele mogelijkheden van WISH.

Met het vastgoedsysteem begroot en plant hij niet alleen het onderhoud op lange termijn. Maar wordt Bergvliet ook in staat gesteld de receptie, de technische dienst en de schoonmaak dagelijks aan te sturen. Onderhoudsreparaties, gebreken en andere meldingen, zoals gevonden voorwerpen, worden centraal bij de receptie gemeld. Of ter plekke via de app op de mobiele telefoon. Een slim ticketsysteem handelt de stroom van meldingen af. Volgens de op maat ingerichte werkprocessen. Het vastgoedsysteem houdt alle betrokken personen op de hoogte van het verloop. Waardoor de communicatie verbeterd wordt en onnodige vragen tot het verleden horen. Een digitaal logboek houdt de wijzigingen bij, zodat altijd inzicht is in de historie. Waardoor vragen uit de organisatie snel beantwoord kunnen worden.

Stroomlijnen met vastgoedsysteem WISH

Een belangrijke reden om op zoek te gaan naar vastgoedsoftware was de behoefte het groeiend aantal vastgoedprocessen te stroomlijnen. Om te sturen op basis van actuele en complete informatie, om zodoende de kwaliteit van het vakantiepark te waarborgen. Vanaf nu legt Bergvliet al haar vastgoed en inventaris centraal vast in WISH. Waardoor gegevens gemakkelijker bereikbaar zijn en de communicatie effectiever is. Met het interactieve managementdashboard houdt Bergvliet grip op het totale proces, de service en de kosten.

Facility Kwadraat is als ’topleverancier’ lid van Hiswa Recron. Hiswa Recron is de belangenorganisatie van watersport en vrijetijd. Op deze wijze kwam Dick Vink (directeur Facility Kwadraat) begin 2020 in contact met eigenaar Gijs Pheninckx. Na een aantal demo’s en volggesprekken met Jan (Hoofd technische dienst en veiligheid) is het contract in de eerst week van het nieuwe jaar bezegeld. Een heel mooi begin van het jaar!

> naar website Landgoed Bergvliet 
> naar website Hiswa Recron

vastgoedsysteem wish

Het vakantiepark start met de modules:

De wens is uitgesproken in een latere fase een koppeling met het financiële pakket en het boekingssysteem te realiseren.

Demo vastgoedsysteem WISH 

Wilt u WISH zelf zien? Vraag gratis en geheel vrijblijvend een demonstratie of adviesgesprek aan. Dit kan natuurlijk online!

Vul hier uw gegevens in. Dan maken we direct een afspraak met u.

Ja, graag vrijblijvende demo!

WISH is een FMIS (Facilitair Management Informatie Systeem) en al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in vastgoedbeheer. 

Wish: Het meest toegankelijke Vastgoed en Facility Systeem