Met dit berichtje willen wij u graag kort maar krachtig op de hoogte stellen van onze dienstverlening in Corona-tijd. Onze klantendag is uitgesteld maar onze dienstverlening kan gewoon doorgaan. Maar dan net even iets anders georganiseerd…….

WISH-klantendag uitgesteld

U begrijpt het al: onze WISH-klantendag op 24 maart gaat helaas niet door als gevolg van het Corona-virus. Naar welke datum wij de WISH-klantendag verplaatsen weten we nog niet omdat veel rondom de Corona-crisis onzeker is. Jammer, want we hadden er echt zin in. Maar gezondheid gaat natuurlijk boven alles!

Vanuit huis ondersteunen

Ondanks dat op ons kantoor tot nu toe geen Corona heerst (voor zover we dat kunnen weten), willen we liever geen risico lopen en werkt een gedeelte van onze medewerkers vanuit huis. Zoals dit gevraagd is door de overheid. Ook vanuit huis kunnen onze consultants u goed helpen en ondersteunen bij uw werkzaamheden.Tijdens hun kantoorwerktijden zijn zij via hun e-mail of mobiele telefoon gewoon te bereiken. Onze dienstverlening kan gewoon doorgaan. Want dat zijn de voordelen van het online toegankelijk softwaresysteem FMIS WISH. Bovendien werken we met moderne kantoorautomatiseringsprogramma’s, dat het online werken vanuit huis gemakkelijk maakt. Wat ons betreft kunnen we via een videoverbinding, zoals Teams, Skype of FaceTime, elkaar ook gewoon blijven zien!

Helpdesk bereikbaar

De Helpdesk blijft bereikbaar voor al uw vragen en meldingen via de e-mail: helpdesk@facility2.nl. Als u liever belt, houd er dan rekening mee dat het soms iets langer kan duren dan normaal. E-mailen gaat dan sneller en heeft onze voorkeur.

Bezoek, liever niet

U persoonlijk bezoeken doen we voorlopig liever niet. Dat lijkt ons niet verstandig, maar waarschijnlijk zijn we ook niet welkom. Ook ontvangen we liever zelf geen bezoek als dat niet noodzakelijk is. Is het wel noodzakelijk om elkaar in levende lijve te zien, overleg dan eerst met ons zodat we de noodzaak kunnen beoordelen. Uiteraard gelden hier op kantoor de RIVM-richtlijnen en hygiënemaatregelen: handen regelmatig wassen, niezen en hoesten in elleboog, geen handen schudden en papieren zakdoekjes gebruiken. En minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Heel veel sterkte aan iedereen!

Vorige week zijn de klanten die zich hadden ingeschreven voor de klantendag op 24 maart al op de hoogte gebracht van de annulering. We ontvingen daarvoor begrip en warme berichtjes waarin  “ons Brabanders” sterkte werd toegewenst. Maar wat toen nog een beetje het probleem van Bourgondisch Zuiden leek, raakt het Corona-virus nu echt iedereen. Direct of indirect: gezondheid, financieel of vrijheid.

Namens Dick Vink en Pim Kerkhof en het hele team van Facility Kwadraat wensen we iedereen zowel in de werksfeer als privé veel sterkte en een goede gezondheid toe!

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar Ine Elferink (bedrijfsmanager) via ine.elferink@facility2.nl.

Houd moed en houd contact!