Onze downloads

Case gemeente Heusden en DMJOP scenario’s

Alle gebouwen van gemeente Heusden moeten uiterlijk 2030 energieneutraal zijn. Voor haar ambitie zet deze Brabantse gemeente WISH DMJOP in en maakt ze scenario's voor verduurzaming. In deze case vertelt bouwkundig medewerker Vincent van Bokhoven hoe hij koers houdt.

Case Viattence TOPdesk en WISH koppeling

Om de regie te houden op ICT processen koos Viattence enkele jaren geleden voor het EMS-pakket TOPdesk. Specifiek voor de Technische Service en Vastgoedbeheer werd daar recent nog het pakket WISH van Facility Kwadraat aan gekoppeld. ICT Coördinator Jeroen Burgmeijer over het belang van een betrouwbare koppeling tussen beide pakketten.

Case Zorgvastgoed Ipse de Bruggen

In deze case vertellen functioneel applicatiebeheerders Joyce en Cathy hoe zij FMIS WISH inzetten voor het zorgvastgoed van Ipse de Bruggen (400 locaties) en hoe klanten daarvan profiteren.

Case Carante Groep verduurzamen

Monique Mocking, vastgoedadviseur van Carante Groep, vertelt op welke wijze zij verduurzamen en de CO2 Reductie Tool Zorg inzetten met WISH. Carante Groep is een samenwerkingsverband van tien zelfstandige zorgorganisaties met duizenden panden.

Case Gemeente Rijswijk

“WISH brengt al jaren uitkomst bij het in conditie houden van panden waarvoor we verantwoordelijk zijn.” Lees in deze case hoe gemeente Rijswijk grip houdt op alle contracten en het vastgoedonderhoud van scholen, sport- en culturele accommodaties.

Case De Onderwijsspecialisten

Lees in deze case hoe WISH "Rust in het hoofd bracht" bij Facilitair Beheer van De Onderwijsspecialisten, de serviceorganisatie van 25 scholen.

Case Dormio vakantieresort

Vakantieresort Dormio legt de lat hoog: haar vastgoed moet permanent in nieuwstaat blijven. Lees in deze case hoe zij onderhoud en schoonmaak regelt met WISH.