Over ons

Wij ondersteunen al meer dan 25 jaar met grote betrokkenheid organisaties bij het krijgen van overzicht op het onderhoud en beheer van vastgoed en de facilitaire processen die zich daarin afspelen. Met onze tientallen jaren ervaring  staan wij voor u klaar met knowhow en een eersteklas fmis software om uw facility management, vastgoedbeheer  en meerjarenonderhoudsplan in goede banen te leiden én te houden.

Waar wij voor staan

Wij staan voor ontwikkelen en in ontwikkeling blijven. Dit doen we graag samen met onze klanten. We staan open voor uw wensen en vertalen uw bruikbare feedback in onze software en dienstverlening.

Door onze platte organisatiestructuur hebben we korte lijnen en daardoor een directe communicatie met u. Dat vinden we belangrijk. Creativiteit en de menselijke factor spelen een essentiële rol voor een groot draagvlak. Een oplossing van Facility Kwadraat begint en eindigt met advies en begeleiding van onze adviseurs; stuk voor stuk ervaren professionals die bekend zijn met de uitdagingen van de sector en daar perfect op inspelen.

Waar wij trots op zijn

Wij zijn trots op onze klanten en de jarenlange warme relatie die wij met ze hebben. Wij zijn trots dat wij met hen mogen samenwerken aan een goede en duurzame leef- en werkomgeving. Met onze oplossingen richten we ons op de maatschappelijke sector, maar ook de bedrijfssector gebruikt onze software WISH en dienstverlening. Tot onze klantenkring behoren gerenommeerde zorgorganisaties, onderwijsinstellingen en gemeenten.

Download hier gratis onze bedrijfsbrochure

Bestand downloaden

Om dit bestand te downloaden moet u uw naam en email achterlaten.