Mobiele toepassingen WISH

Het gebruik van smartphones, tablets en andere mobiele apparaten zijn in ons dagelijks leven niet meer weg te denken. Als grondlegger van een FMIS in de Cloud is Facility Kwadraat als vanzelfsprekend daar in niet achter gebleven. Sinds 2013 heeft zij haar mobiele ontwikkelingslijn WISH Mobile uitgezet.

mobiele toepassing

WISH Mobile webapps

WISH Mobile wordt ondersteund door diverse besturingssystemen en mobiele apparaten. De volgende WISH Mobile webapps zijn o.a. beschikbaar:

Mobile Meldingen

Met de WISH Mobile mogelijkheden binnen de module Meldingen heeft u direct toegang tot uw meldingen en kunt uzelf meldingen maken. Opgedragen meldingen kunnen overal en altijd via uw mobiele apparaat worden opgevraagd en afgemeld. Daarbij kunt u gebruik maken van de uitgebreide mogelijkheden binnen het tijdregistratiesysteem en bent u online verbonden met uw servicedesk. De reeds opgedragen meldingen en de te leveren faciliteiten zijn eenvoudig op te vragen, waar u zich ook bevindt binnen uw locatie.

Mobile MJOP

Met de webapp MJOP herinspectie worden uw herinspecties van gebouwen gemakkelijker gemaakt. U kunt op locatie en ter plaatse bestaande onderhoudsadviezen van een gebouw opvragen. Onderhoudsregels kunt u eenvoudig wijzigen  en toevoegen. Deze webapp is geschikt voor een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opgesteld volgens NEN2767.  Elk advies is gekoppeld aan een element beschreven volgens de NEN2767  en de daaraan gekoppelde gebreken.hand mobiel

Mobile Levering faciliteiten

Met de webapp Levering Faciliteiten kan een personeelslid onder andere zien welke faciliteiten (zoals koffie, lunch, beamers, laptop etc.) door hem of haar geleverd moeten worden. Ook is op het mobiele apparaat af te lezen wanneer, waar en welk soort reservering (vergadering, bedrijfslunch, presentatie o.i.d.) het betreft.

Mobile Legionella metingen

Binnen WISH Mobile is het tevens mogelijk gemaakt uw legionella-metingen ter plaatse op uw smartphone of tablet te registreren en online door te geven. Een wel heel handige en praktische oplossing!

Uiteraard zijn we nog niet klaar met het ontwikkelen binnen WISH Mobile. Onze uitdagingen zijn talrijk.

Wilt u meer weten over onze bestaande mobiele toepassingen binnen FMIS WISH? Of wilt u een demonstratie?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.