Extra dimensie aan gastvrijheid met WISH Mobile

EFFICIËNTE WISSELDAGEN MET WISH MOBILE

Nederland gaat weer op vakantie! Meer dan ooit  boeken we een huis op een vakantiepark of -resort. Gastvrijheid op een vakantiepark of resort begint met veiligheid, adequaat onderhoud en huisjes die schoon en fris worden opgeleverd. Vakantieparken zorgen voor een extra dimensie wanneer de huizen sneller worden vrijgeven dan verwacht. Facility Kwadraat heeft de mobiele app ‘WISH’ ontwikkeld waarmee tijdbesparend de technische dienst en de schoonmaak kunnen worden aangestuurd.

WISH Mobile_met_screen

Digitale werkbonnen

WISH kan gekoppeld worden met ieder boeking- of reserveringssysteem. Door een koppeling te maken wordt automatisch de schoonmaker op zijn mobiel op de hoogte gebracht van het schoon te maken vakantiehuisje. De schoonmaker kan direct aan de slag! Wanneer het huisje schoon is, meldt de schoonmaker zich af via de WISH-mobile app. Al dan niet met tijdsregistratie en extra informatie. De receptie of gastenontvangst ziet direct in het boekingssysteem dat het vakantiehuisje vrij gegeven kan worden voor de vakantiegasten.

Ook laat de WISH-App de technische dienst weten in welk vakantiehuis welke klacht moet worden opgelost. Of welke preventiemaatregel moet worden uitgevoerd. De uitvoerders (interne maar ook externe!) communiceren via dezelfde digitale werkbonnen. Foto’s kunnen worden toegevoegd en via de ingebouwde timer kan de tijdsbesteding worden doorgegeven.

FMIS WISH laptop

Grip op onderhoud

Wilt u het aantal reparaties op één adres weten? Of de tijdsbesteding van het onderhoud? WISH laat het u allemaal zien, want u beschikt over een helder dashboard. Grip op onderhoud is vaak een grote en kostbare uitdaging. Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) helpt u bij het plannen en begroten van uw onderhoud. Met FMIS WISH heeft u één systeem in handen voor al uw facilitaire en vastgoedprocessen.

Voorbeeld uit de praktijk

Dormio gebruikt al enige jaren de software oplossingen van Facility Kwadraat en heeft WISH gekoppeld aan haar boekingssysteem. Dormio verhuurt namens investeerders luxe huizen en appartementen op vakantieresorts in heel Europa. Naast verhuur doet ze ook het beheer ervan. Verhuurder Dormio legt de lat hoog: haar vastgoed moet permanent in nieuwstaat blijven. Hun belofte: een onbezorgd genieten voor vakantiegasten en investeerders.

Wilt u weten hoe Dormio die belofte inlost met WISH?

Lees dan in onze case over de ervaringen van resortmanager Kevin van Dormio Maastricht, een luxe vakantiedorp met onder meer woningen, appartementen en een hotel.

>> website vakantieresort Dormio

Direct contact met op ons opnemen, kan natuurlijk ook. Wij vertellen u er graag over!

Ja, graag contact

Wish: Het toegankelijke Vastgoed en Facilitair Systeem