Inspirerend Jubileumevenement duurzaamheid

Duurzaamheid, Durven en Doen, dat was het thema van ons extra feestelijk klantenevenement wegens ons 20-jarig bestaan. Enthousiaste reacties van onze klanten en relaties vertellen ons dat we gerust kunnen spreken van een inspirerende dag. Een geslaagde dag in meerdere opzichten, omdat het gezellig samenzijn op een prachtige locatie gepaard ging met inspirerende presentaties over het terugdringen van vervuiling, energieverbruik en verduurzaming van vastgoed.

inspirerend en slagvaardig verduurzamen met meerjarenonderhoud mjop dmjop

‘Koetshuis’ – energiekansen

Bij de opening stonden oprichters Pim Kerkhof en Dick Vink stil bij het begin van hun gezamenlijke avontuur. Maar vooral was er aandacht voor de toekomst, en dan met name het aspect duurzaamheid. En het planmatig en cijfermatig proces ervan. 
Mathieu Peters nam de aandachtige toehoorders mee in de vraag hoe een MJOP kan ondersteunen bij het treffen van energiebesparende maatregelen. Dat deed hij aan de hand van zijn eigen huis, een koetshuis uit 1880. De boodschap kort en goed: ‘Er liggen volop kansen voor verduurzaming, zorg dat je in FMIS WISH de juiste stappen neemt en vooral ook dat je ze in de juiste volgorde implementeert’.

Première video ‘duurzaam MJOP’

Deze middag presenteerden we onze nieuwste video met de bedoeling onze deelnemers nog meer te inspireren. Deze video laat zien hoe je met een (bestaand) MJOP in WISH de slagvaardigheid kunt vergroten. In vogelvlucht geven we een kijkje in onze software. WISH heeft de Erkende Energiebesparende Maatregelen (EML) ingebouwd in haar software voor meerjarenonderhoudsplannen. Met de CO2- Reductietool rekent u gas- en energiereductie, de investeringen en terugverdientijd uit.

>> Naar YouTube video “Op weg naar een duurzaam MJOP”

Video verduurzamen vastgoed met meerjarenonderhoudsplan dmjop mjop
Gastspreker Florian Dirkse tijdens klantenevenement Facility Kwadraat en FMIS WISH

Florian: dromen is doen!

Als gastspreker sprak medeoprichter van de Ocean CleanUp Florian Dirkse, die aan de hand van schitterende beelden liet zien dat je je dromen kunt waarmaken, als je maar durft. Raakte geïnspireerd door het redden van een dolfijn, verstrikt in plastic. Op zijn zeilreis rondom de wereld kwam hij veel plastic tegen. Florian leerde ons dat er vijf grote roterende zeestromingen zijn. Waarin als een soort reusachtige draaikolken het drijfvuil langzaam naar het midden wordt gezogen. Een van zijn dromen was het aanpakken van de ‘plastic soep in onze oceanen’. Een verhaal dat bij iedereen echt binnenkwam.

Adviesgesprek of een demo WISH ?

Wil je meer weten over hoe WISH de slagvaardigheid kan vergroten? Vraag dan direct een demo aan. We laten het je graag vrijblijvend zien. Ook als het MJOP niet van onze hand is. 

Ja, graag een demo!

 

Wil je graag de PowerPointpresentatie van het jubileumevenement ontvangen? Laat het ons weten via contact.

Wish: Het meest toegankelijke Vastgoed en Facility Systeem