Kinderopvang locaties KION in WISH software

Welkom kinderopvang KION! 

KION Kinderopvang heeft een duidelijk missie: ’‘We willen het beste voor kinderen en bieden hen een veilige en uitdagende omgeving zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen en gelukkig zijn.’ 180 locaties en 1.200 medewerkers maken deze missie mogelijk voor 10.000 kinderen en …nu ook FMIS WISH! We zijn natuurlijk super trots en dankbaar dat we aan deze mooie missie mogen bijdragen ?! 

KION is een organisatie in de kinderopvang zonder winstoogmerk in de omgeving van Nijmegen. WISH wil ze in de volle breedte inzetten voor al haar locaties en ruimtes, maar ook voor haar bedrijfsmiddelen (inventaris). Volgens senior facilitair medewerker Lisette Willemsen is de software vooral onderscheiden in het managen van vastgoed en (aan)huurcontracten. 

Onder begeleiding van Facility Kwadraat projectmanager Fleur van den Bosch is de implementatie van start gegaan. In 2023 nemen 15 power-users (hoofdgebruikers) en 1.200 lite-users WISH in gebruik. In nauwe samenwerking met de projectgroep wordt module voor module uitgerold over alle locaties. “De planning voor 2023 is gemaakt en zoals het er nu naar uitziet kunnen we in het najaar alles live hebben. Zeker dankzij zo’n enthousiaste projectgroep die de schouders er echt onder zet.”, meldt Fleur heel tevreden. Team Facility Kwadraat wenst team KION, facilitaire medewerkers Lisette Willemsen en Rene Jurrius en functioneel beheerders Sven Colenbrander Bart van Dort,  veel succes en plezier tijdens de implementatie! We staan altijd met raad en daad voor jullie klaar! 

Benieuwd welke software modules KION in 2023 implementeert? 

Lees hier verder.

Naar de locaties van KION>> 

Wish: Het meest toegankelijke Vastgoed en Facility Systeem