Onze Helpdesk is “vriendelijk, snel en bekwaam. Dat mag ook wel eens gezegd worden”. Aldus twee van onze opdrachtgevers. Kijk, dat horen we nu graag. Maar wie zijn nu die mensen achter de Helpdesk?

Helpdesk

De Helpdesk is een belangrijke spil in een bedrijf. Als u een vraag heeft, wilt u dat die snel wordt beantwoord. Onze medewerkers weten dat. Zij beantwoorden de telefoon snel en persoonlijk en gaan voor u aan de slag om het antwoord op uw vraag te zoeken. Daarnaast geven ze uw wensen door, zodat de softwareontwikkelaars ermee aan de slag kunnen.

Aangenaam

Bij Facility Kwadraat gaan we er prat op dat we onze opdrachtgevers kennen. En andersom zien we dat ook graag. Zo is de drempel laag om elkaar op te zoeken en de samenwerking optimaal te houden. We stellen u graag voor aan onze Helpdeskmedewerkers Erik en Liëlle.

Maak kennis met Erik en Liëlle

 

Ervaar het zelf

Bent u ook benieuwd naar de service en dienstverlening van Facility Kwadraat? Onze opdrachtgevers weten dat onze Helpdesk hen altijd vriendelijk te woord staat en snel helpt. Dat wilt u toch ook?

Neem contact met ons op