Financiële koppeling met keuzelijst

WISH beheert, uw boekhoudprogramma factureert

‘ Is een financiële koppeling nodig of kan WISH ook factureren? ‘ is een vraag die tijdens het verkoopgesprek over ons FMIS regelmatig wordt gesteld. Met name wanneer de aanvraag onze module ‘Verhuurbeheer’ betreft. Waarmee het (ver)huurproces efficiënt wordt gestroomlijnd, van woonaanbod tot en met prolongatie.
WISH prolongeert en stuurt de financiële administratie aan, maar maakt zelf geen facturen. Dat vinden wij ook niet nodig. Want door middel van een financiële koppeling met de boekhoudprogramma kun je uitstekend afdelingsoverstijgend samenwerken en bovendien profijt hebben van beide software specialismen. Eenmaal gekoppeld, communiceert ons FMIS volautomatisch met vele financiële administratieve pakketten, zoals die van AFAS, Twinfield, Exact, Visma en e-Boekhouden.

Financiële koppeling met keuzelijst ‘Artikelcodes’

WISH genereert prolongatiegegevens en heeft daar om heen een methodiek van proefprolongaties en controles ontwikkeld. Zonder dat er dubbelwerk wordt gedaan, zorgt ons FMIS ervoor dat de juiste bedragen en factuurgegevens worden uitgewisseld met de financiële administratie van de organisatie. De financiële koppeling tussen onze module Verhuurbeheer en bijvoorbeeld AFAS vraagt om het toevoegen van een unieke artikelcode aan het contract, de huurcomponent en de eenmalige vordering. Daarbij is het belangrijk dat de relevante datavelden goed gecodeerd zijn met ‘Artikelcodes’. Voorheen waren de benodigde ‘Artikelcodes’ vrije invoervelden. Deze ‘vrijheid’ heeft als nadeel dat het foutgevoeliger is. Denk daarbij ook aan bijvoorbeeld tikfouten. Om dit soort fouten uit te sluiten is in de database van WISH een tabel ‘Artikelen’ toegevoegd. In deze tabel worden alle voorkomende artikelcodes eenmalig vastgelegd, om vervolgens aan de gebruiker als keuzelijst beschikbaar gesteld te worden.

Verhuurproces van A tot Z gestroomlijnd

WISH is een FMIS en uniek in zijn soort. Waarom? WISH brengt facilitaire en vastgoed processen samen. Maar gaat daarbij een stap verder dan alle andere FMISSEN en vastgoedsoftware. Zo heeft zij voor de vastgoedeigenaren en -beheerders het verhuurproces van A tot Z gestroomlijnd.
Onlangs hebben we nog voor zorgorganisatie Vughterstede een financiële koppeling gerealiseerd tussen WISH Verhuurbeheer en AFAS software. Vastgoedmanager Johan Schoonus vertelt hierover in een van onze jubilieumgesprekken. De koppeling noemt Johan “een absoluut ‘kernpunt’. Het zijn op dit gebied de belangrijkste applicaties waar we mee werken.” 

Vragen of demonstratie?

Wilt u meer weten over WISH en of financiële koppelingen? Vraag gratis en geheel vrijblijvend een demonstratie of adviesgesprek aan. Dit kan natuurlijk ook online!

Vul hier uw gegevens in. Dan maken we direct een afspraak met u.

Ja, graag vrijblijvende demo!

Wish: Het meest toegankelijke Vastgoed en Facility Systeem