Standaard koppeling met Exact software

Standaard API koppeling met Exact software

Gebruikt u Exact software voor de verhuur van uw woningen? Goed nieuws: onze software module WISH Verhuurbeheer legt zelf contact met dit financieel pakket. Dit doet ze met de standaard API van Exact Online.

WISH Verhuurbeheer: woningaanbod en huurcontracten

Naast het beheer van huurcontracten ondersteunt WISH ook bij het online aanbieden van de woningen. Waarbij geïnteresseerden zich via de website van de verhuurder kunnen inschrijven. Wanneer een persoon zich online inschrijft voor een huurwoning op de wachtlijst, dan is het niet ongewoon dat hij hiervoor inschrijfgeld betaalt. Eenmalige of jaarlijkse kosten worden dan in rekening gebracht bij de woningzoekende. Om een factuur aan de woningzoekende op de wachtlijst te sturen, moet deze persoon eerst  bekend zijn in de financiële administratie van de verhuurder.

Exact software: inschrijfgeld en huurincasso’s

Na de inschrijving via de woningaanbodpagina ontvangt deze persoon ter bevestiging een e-mail vanuit WISH. Wanneer de inschrijver in deze e-mail op de link ‘e-mail bevestigen’ klikt, wordt WISH geactiveerd om gegevens met Exact Online uit te wisselen. Tot slot wordt de volgende incassodatum in de wachtlijst aangemaakt. Wel zo handig!

Digitaal logboek

Elke mutatie wordt bijgehouden in het digitale logboek van FMIS WISH. Daarin worden ook de eventuele (fout)meldingen, die zijn teruggegeven door Exact, geregistreerd. Zodat snel en efficiënt actie ondernomen kan worden door de verhuurmedewerker, 

>> naar de website van Exact Business Software 

Demo WISH Verhuurbeheer?

Wilt u WISH met eigen oog zien? Vraag gratis en geheel vrijblijvend een demonstratie of adviesgesprek aan. Dit kan natuurlijk online!

Vul hier uw gegevens in. Dan maken we direct een afspraak met u.

Ja, graag vrijblijvende demo!

WISH is een FMIS (Facilitair Management Informatie Systeem) en al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in vastgoedbeheer. 

VERBETER UW VERHUURPROCES OP 6 CRUCIALE MOMENTEN

Werk efficiënter, bespaar kosten en houd uw huurders tevreden. Download de informatie en ontdek wat WISH Verhuurbeheer voor u kan doen.

Wish: Het meest toegankelijke Vastgoed en Facility Systeem