Vastgoedbeheer 2020 start in najaar 2019Het is alweer oktober en echt herfst. Met de regen die tegen de ramen spat, zou u bijna uw heldere gedachten van de zonnige zomer vergeten. In het najaar regeert de waan van de dag. Maar hé: het is ook de tijd om vooruit te kijken naar volgend jaar: wat zijn uw plannen met vastgoedbeheer in 2020? Nog 3 maanden te gaan in 2019, dat is lang genoeg om nu al wat belangrijke stappen te zetten. Onze tip: verdiep u eens in goede software voor facilitair en vastgoedbeheer. Dan plukt u daar in 2020 de vruchten van.

Gebruiksvriendelijk registreren

Als het druk is, schiet de administratie er vaak bij in. Mensen registreren ‘omdat dat nu eenmaal moet’. Maar dat is niet de motivatie die ervoor zorgt dat gegevens goed worden gevuld. Alleen als het makkelijk is voor de gebruiker én hij weet waarom hij iets moet doen, zijn gegevens compleet. Papieren werkbonnen en achteraf de administratie bijwerken? Dat is echt niet meer nodig. Digitaliseer en help uw gebruiker met FMIS WISH. Onze software is gebruiksvriendelijk en wordt precies aangepast op uw organisatie. De gebruiker kan met een mobiele applicatie ter plekke, snel en eenvoudig alleen die gegevens invullen die nodig zijn.

Één centrale bron van gegevens

Al die gegevens, waar laat u die vervolgens? Toch niet in spreadsheets? Grote kans dat uw Excel-bestanden stiekem zo groot zijn geworden dat alleen een expert weet hoe het precies in elkaar zit. En dat u een hoeveelheid aan Excel-bestanden nodig heeft om alle gegevens kwijt te kunnen. Dat vraagt om dubbel onderhoud en extra checks op de formules. WISH software voor vastgoedbeheer garandeert u één centrale bron van gegevens die overal voor gebruikt wordt. De automatische koppelingen en berekeningen zorgen ervoor dat uw informatie betrouwbaar is en uw werk efficiënter verloopt.

Van gegevens naar informatie

Ok, met stap 1 en 2 zijn uw gegevens compleet én betrouwbaar. En hiermee worden de gegevens een grote bron van informatie. Informatie die u met WISH software voor vastgoedbeheer gemakkelijk kunt analyseren. WISH zet uw gegevens namelijk om naar een geïntegreerd op maat gemaakt dashboard. Met één klik ziet u hoe het met uw vastgoed is gesteld. En is dat niet precies waarom u op zoek bent naar de juiste software? WISH biedt u de managementinformatie die u nodig heeft, zodat u kunt sturen op efficiëntie in zowel kosten als werkzaamheden. Zo kunt u direct maatregelen nemen als u ziet dat zaken uit de pas lopen. Dat geeft overzicht én rust.

Start nu

Waar wacht u nog op? Kom even uit de waan van de dag en zet de eerste stap naar een overzichtelijk vastgoedbeheer. Reserveer tijd om te kijken welke gegevens u nodig heeft en wie hiermee moet gaan werken. De adviseurs van Facility Kwadraat denken hierover graag met u mee. Neem contact met ons op voor een demo van de software of een verkennend gesprek over de mogelijkheden. Dan begint u nog in 2019 met een succesvol vastgoedbeheer in 2020.

Vraag ons advies     Download meer informatie