Zorgvastgoed: Grote 'gemakken' achter kleine klikjes

Zorgvastgoed te huur zetten. Hoeveel tijd bent u eraan kwijt? 

De zorgsector verhuurt al een aantal jaren woningen en appartementen aan personen met een lichtere zorgvraag. Daarbij heeft zij een groei naar volwassenheid doorgemaakt. Facility Kwadraat stond aan de wieg van deze verandering in het zorgvastgoed. Dit doen we met WISH, onze online software voor beheer en verhuur van vastgoed.

Voortdurend zijn we bezig met het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Omdat we de gebruikerservaring van onze klanten, waaronder vele zorginstellingen, zeer ter harte nemen. Wij weten namelijk maar al te goed dat grote ‘gemakken’ achter kleine klikjes schuilen.

Graag willen we een paar van die ‘WISH-gemak-klikjes’ onder de aandacht brengen.

Met één simpel vinkje uw zorgvastgoed te huur gezet

Geen dubbelwerk meer voor u! In WISH zet u letterlijk met één vinkje uw zorgwoningen, zorgappartementen of andere verhuurbare eenheden (VHE) online te huur. Met een zogenaamde iFrame kan de huuraanbodpagina van WISH worden geïntegreerd in uw eigen website. De vastgoedgegevens in WISH worden moeiteloos overgenomen op uw website. Daarbij houdt WISH rekening met het WoningWaarderingsStelsel (WWS). Op basis van WWS bepaalt de verhuurder de huurprijs van de woning (Huurprijs en punten | Huurcommissie) 

Woning vrij? Één klikje en de woningzoekende weet het

Een extra service van u! Via het ingebouwde inschrijfformulier op de huuraanbodpagina kunnen geïnteresseerden zich inschrijven. In WISH komen zij dan op de wachtlijst te staan. Komt er een woning vrij? Met één druk op de knop laat u simpel en snel de personen op de wachtlijst, weten dat er een zorgwoning of woningtype vrij is gekomen. De woningzoekende ontvangt dan vanuit WISH een e-mailtje met een (standaard) brief. Deze brief maakt u eenvoudig in eigen stijl op in WISH.

Strak geregelde communicatie met uw huurder

Alles wordt automatisch gelogd! Na het mailen naar de woningzoekende(n) ontvangt u zelf een logbestand per e-mail. In dat logbestand staan alle personen, waarnaar een e-mail is gestuurd. De personen zonder een e-mailadres worden eveneens vermeld in het bestand, zodat u deze handmatig of op een andere wijze op de hoogte kunt brengen.
En moet u daarna het huurcontract opstellen? Ook daarbij maakt u heel handig gebruik van de standaard documenten en het berichtenverkeer in WISH. Alle contacten met de huurder worden opgeslagen!

Belt een (potentiële) huurder over één van uw woning uit de zorgvastgoed portefeuille? Don’t worry: alle huurgegevens zijn altijd bij de hand!

Één bron voor het totale verhuurproces

Overzicht en service met online huurdersportaal! Alle contractgegevens en communicatie met de huurder worden overzichtelijk bewaard in het Huurdersportaal. Zo wordt WISH één centrale bron van informatie, die u gemakkelijk online raadpleegt. Is er een reparatieverzoek of een onderhoudsklus ingepland? Ook dat weet u. U weet precies welke afspraken u met elke huurder heeft gemaakt, welke zaken er nog lopen en hoe de huurprijzen en servicekosten zijn samengesteld. Met de notificatie-functie deelt u eenvoudig via WISH de juiste informatie en documenten met uw huurders. En bent u er even tussenuit? Uw collega’s zijn op de hoogte en nemen het eenvoudig van u over!

Wenst u nog meer service en samenwerking door bijvoorbeeld een integratie met TOPdesk. Ook dat kan! 

verhuur van  vastgoed  en zorgvastgoed met WISH

Gratis adviesgesprek of demo WISH

Bent u nog niet helemaal tevreden over de snelheid en nauwkeurigheid van uw verhuurproces of ander vastgoedproces? Of wilt u zien waar het efficiënter kan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek of demonstratie WISH.

WISH Verhuurbeheer is één van de online modules die u kunt inzetten voor een integraal vastgoedbeheer

Vul hier uw gegevens in. Dan maken we direct een afspraak met u.

ja graag contact!

Wish: Het meest toegankelijke online Vastgoed en Facility Systeem